Bryllupsbureauet

Ingevej 9, 2740 Skovlunde

Bryllupskoordinator

Dit perfekte bryllup – med en bryllupskoordinator fra bryllupsbureauet.

Lej en bryllupskoordinator

Jeres bryllup er måske en af de største dage i jeres liv. I ønsker selvfølgelig, at det bliver en uforglemmelig dag for dig og din partner og ikke mindst alle jeres gæster, men det kan også være en stor udfordring at holde styr på dagen samtidig med at skulle nyde den. Der er så mange ting, der skal tages hensyn til, og det kan være svært at have energien til dette, samtidig med at have sommerfugle i maven. Hvis I overvejer at hyre en bryllupskoordinator, er der faktisk flere gode grunde til det. En professionel bryllupskoordinator fra bryllupsbureauet har erfaring med at planlægge bryllupper, og vi ved, hvad der skal til for at skabe en uforglemmelig og magisk dag. Vi holder jer i hånden igennem hele dagen, og sørger for at tage os af alt det praktiske.

Vi kan hjælpe med alt til brylluppet

Kontakt os for at høre nærmere, også hvis I endnu ikke er helt sikre på hvad I har behov for. Sammen skal vi nok klarlægge jeres drømme og ønsker, så I ved præcis hvad I har behov for, og hvad I eventuelt selv ønsker at stå for.

Fordele ved at hyre en bryllupskoordinator fra bryllupsbureauet:

  • I får mere tid til at slappe af og nyde jer store dag. Alle de praktiske ting på selve bryllupsdagen kan være en tidskrævende opgave. Med en bryllupskoordinator som jeres højre hånd kan I bruge mere tid på at nyde bryllupsforberedelserne og fokusere på de ting, der er vigtigst for jer.
  • I får hjælp fra en professionel. En bryllupskoordinator fra bryllupsbureauet.dk har stor erfaring med at planlægge bryllupper, og vi ved, hvad der skal til for at skabe den perfekte dag. Vi hjælper med de ting man som par ofte kan glemme i farten, når kærligheden tager over.
  • I får en personlig service. En bryllupskoordinator fra bryllupsbureauet vil arbejde med jer for at skabe en bryllupsdag, der er skræddersyet til Jeres behov og ønsker. Vi vil lytte til jeres ideer og hjælpe jer med at opfylde alt til jeres drømmedag.

Hvad indeholder en bryllupskoordinators pakke fra bryllupsbureauet?

Som bryllupskoordinator hjælper vi jer igennem hele dagen – og i kan bl.a. forvente hjælp med:

  • Planlægning af tidsplan for selve bryllupsdagen
  • Tage imod, og pege leverandører til de rigtige steder.
  • Koordinere med køkken og tjenerpersonale.
  • Planlægning af taler sammen med jeres toastmaster.
  • Sørge for, at alt går som planlagt på dagen.