Bryllupsbureauet

Ingevej 9, 2740 Skovlunde

Lej service til jeres bryllup

Lej service

Lej service til bryllup direkte igennem bryllupsbureauet. Som bryllupsarrangører, vil vi gerne skille os ud ved, at man igennem os kan købe og leje alt til sit bryllup. Dette gælder også når vi taler service til bryllup. Du behøver naturligvis ikke benytte os til at planlægge dit bryllup, for at kunne leje service igennem os. Holder i bryllup hjemme i haven, er det næsten sikkert at i ikke har service nok til de 80 gæster. Holder i i et fest eller forsamlingslokale, mødes i ofte af hvidt stel, og klassiske ballonglas.

Fuld service-pakke

For nogle fungere dét fint, hvor andre gerne vil have det lidt mere eksklusivt. Og hvad skal man egentlig bruge ? Oftest glemmer man et eller andet man ikke lige har tænkt over. Hos bryllupsbureauet, kan i leje en fuld service-pakke til jeres bryllup. Den tæller alt fra:
  • Middagsservice til 3 retter (tallerkener, bestik)
  • Vandglas, hvidvinsglas, rødvinsglas, champagneglas, avecglas.
  • Alt til salt/peber, mælk, kaffe, the, brødkurve m.v.
Vi tør faktisk godt garantere, at i ikke behøver andet. Får i flere end 3 retter, så blot skriv, og i vil få et attraktivt tilbud. Dertil mulighed for at udvide med andre vinglas, guldbestik og meget mere. Vi hjælper naturligvis gerne med opdækningen, så i blot kan slappe af.

Almindelige vinglas til bryllup

Skønne vinglas i en form der samler bouqueten fra vinen. Disse er indeholdt i den almindelige service-pakke

Mundblæst luksus glas til bryllup

Tallerkener

Findes i 3 forskellige farver, og passer ind til alle typer opdækning.

– Forretstallerken: 20 cm (fungere også glimrende til bryllupskagen)
– Middagstallerken: 26 cm
– Dyb tallerken: 22 cm