Bryllupsbureauet

Ingevej 9, 2740 Skovlunde

Om os

Din bryllupsplanlægger

Om Bryllupsbureauet – din bryllupsplanlægger

Vi elsker bryllupper, og vi elsker detaljerne i hvert bryllup, hvorfor vi sikre, at alle vores bryllupper er smukt skræddersyede og viser jer frem som par, på den store dag. Vores metode er virkelig enkel: Vi lette processen med at vende vision til virkelighed og koncept til udførelse, samtidig med, at vi opbygger en stor relation hos vores kunder. Som bryllupsplanlægger bliver vi en vigtig del af dit bryllup og dit liv. Vi tror det hele starter med en forbindelse og vi bliver din bedste partner under planlægningsprocessen. Vi er der for at guide dig gennem hvert trin og besvare enhvert spørgsmål. Vi tilstræber at skabe smukke minder, der bringer Jeres kærlighedshistorier til livs. Uanset om du ønsker at få dit bryllup til at udstråle glamour og luksus, eller en stor fest med venner og familie, vi vil få fat i din vision og hjælpe dig med at skabe en oplevelse for livet. Hvis I gerne vil møde os og høre mere, over en latte eller glas mousserende, så skal I endelig bare skrive. Vi består af et engageret hold med stor ekspertise indenfor forskellige områder. I vil dermed være i sikre hænder.
Bryllupper afholdt
0
Retter serveret
0
Flasker vin skænket
0
Phillip Nielsen

Phillip Nielsen

Indehaver, Kok & Sommelier
Med sin kulinariske ekspertise som kok og sommelier, skaber han uforglemmelige bryllupsoplevelser. Hans unikke evne til at tilpasse menuer og vinparninger til parrets personlighed og vision gør ham til en eftertragtet skikkelse i bryllupsbranchen.
Kasper Hansen

Kasper Hansen

Bryllupsplanlægger & Dekoratør
Med sin kreative flair og øje for detaljer, skaber Kasper drømmebryllupper, der overskrider forventningerne. Han samarbejder tæt med hvert par for at omsætte deres visioner til virkelighed gennem smukke dekorationer, der afspejler deres personlighed og stil.
Monica Skytte

Monica Skytte

Assisterende bryllupsarrangør
Med en ekstraordinær evne til at håndtere logistikken og samtidig opretholde en varm og imødekommende atmosfære. Hendes professionalisme og opmærksomhed på detaljer gør hende til en pålidelig støtte Monica er kendt for sin evne til at skabe et gnidningsløst samarbejde.