Bryllupsbureauet

Ingevej 9, 2740 Skovlunde

LQBT bryllup

Vi hjælper også til, når det gælder LGBT!

Bryllupsarrangør hos Bryllupsbureauet

Få en uforglemmelig dag. Lad os hjælpe dig med at planlægge det mest fantastiske LGBT-bryllup. Alt, du skal koncentrere dig om, er at nyde dagen – og lade jeres kærlighed blomstre uforstyrret. Vi ser frem til at bistå dig med alt fra udsmykning og blomster til mad, oprydning og underholdning. Med hjælp fra en professionel bryllupsarrangør er du sikret en stressfri dag med kun én ting in mente: Kærlighed.

Vi tror på kærlighed, uanset hvem man forelsker sig i

Et bryllup er mere end blot en skøn fest med venner og familie omkring sig. Det er en fejring af kærligheden; en kærlighed mellem to mennesker, der nu har sagt ja til hinanden. En dag, som både ægtepar og gæster vil huske tilbage på i mange år frem. Siden 2012 har det i Danmark været muligt for også LGBT-grupper at gifte sig med hinanden. Vi var det 12. land i verden til at indføre dette og derved droppe opdelingen i køn og kun forholde sig til kærligheden mellem to mennesker. Jeres LGBT-bryllup bygger på akkurat de samme principper, traditioner og festligheder som ethvert andet bryllup. Alt fra at skære den velsmagende og smukke bryllupskage for til den romantiske dans senere på aften.

Derfor bør du vælge en bryllupsarrangør

Mange har den opfattelse, at alt bør være perfekt på den store dag. Lige fra den skønne udsmykning med blomster efter smag, en vidunderlig og overdådig servering af velsmagende mad og en lokalitet, der får englene til at synge. Altså har du som arrangør mange bolde i luften. Her kan det både være nemt at glemme noget, men det kan også være besværligt at finde vej til det helt perfekte bryllup, hvis man er uerfaren. Netop her kan det være en stor tryghed at have en professionel bryllupsarrangør på sin side. Vedkommende har ikke blot erfaring fra mange andre bryllupper, men bistår også med en række forslag og initiativer, der kan tage jeres dag fra fantastisk til perfekt. Derfor er det en gerdigen tryghed at have en fagperson med på sin side under planlægningen. Det handler også om at kunne henvise til de helt rigtige kontakter – alt fra en dygtig kok til den bedste skrædder eller designer til jakkesættet eller brudekjolen. Ydermere oplever enkelte ægtepar at have så meget fokus på planlægningen, at de næsten glemmer, hvad det egentlig handler om: Nemlig at dedikere sin endeløse kærlighed til hinanden og fejre dette med sin nærmeste familie og vennekreds. Det er vores fornemmeste opgave at få en idé om, hvordan I ønsker jeres bryllup, og derefter transformere jeres drømme og idéer til konkrete begivenheder. Læg stressen på hylden, og lad os planlægge den perfekte dag for dig og din partner.

Vi tror på kærlighed, uanset hvem man forelsker sig i

Er du stadig i tvivl? Fortvivl ej. Det er helt okay at være i tvivl om sin store dag. For at hjælpe dig godt videre skal du være hjertens velkommen til at kontakte os. Så kan du lære os at kende, fortælle os om jeres drømme – og så kan vi forklare jer mere om, hvordan vi kan hjælpe her. Tillige kan vi orientere dig nærmere om priser, fremgangsmåde og besvare samtlige af jeres spørgsmål af såvel praktisk som idémæssig karakter. Det vil være os en stor ære at hjælpe jer med at få jeres drømme opfyldt til et eventyr af en aften i selskab med jeres nærmeste.
Fra velkomstdrinks til receptionen, til bartendere om aftenen. Vi hjælper jer igennem den store drikke-labyrint, og skræddersyer vinmenuer og cocktailkort, der vil falde i Jeres og Jeres gæsters smag.
Fra blomster i kirken, den perfekte brudebuket – til den elegante dekoration der pynter midt på alle jeres borde. Hvad end I ønsker, kan Kasper og vores samarbejdspartnere fra blomsterbureauet klare.
Fra de fineste råvarer, sørger vi for en yderst gastronomisk oplevelse som samlingspunkt til Jeres bryllup. Maden og vinen er altid samlingspunkt – det gælder også til et bryllup.
Mens i går ned ad kirkegulvet, er vores personale allerede i fuld gang med udsmykningen af jeres lokation. Tyl i loftet, 100 vis af heliumballoner, eller måske et rustikt udtryk til Jeres ladebryllup?
Smukke billeder. Romantiske billeder. Skøre billeder. Jeres bryllup skal naturligvis foreviges, og derfor arbejder vi sammen med flere forskellige professionelle bryllupsfotografer. Hvad end jeres ønsker måtte være, så finder vi en fotograf der har den helt rigtige løsning til at forevige Jeres store dag.
Skal der være violinist under receptionen, eller skal en kendt optræde under festen? Idag finder der et utal af dygtige og kreative mennesker, der kan sørge for musikalsk, sjov eller magisk underholdning til Jeres bryllup. Lad os sammen finde ud af hvem der skal gøre jeres fest til en fest.