Bryllupsbureauet

Ingevej 9, 2740 Skovlunde

Priser

Bryllupsplanlægger pris

Overkommelige priser

Hvad koster en bryllupsarrangør/bryllupsplanlægger? Kan det betale sig?
Mange bider sig i neglene, når de læser sig til, hvad en bryllupsplanlægger koster. Men, gjort op i timer – ja, så er timeprisen faktisk ikke så høj. De traditionelle bryllupsplanlæggere tager mellem 20-50.000 for et komplet bryllup, alt efter størrelse og opgave. Denne pris kan naturligvis variere. Hos bryllupsbureauet, har vi valgt at gå en anden vej – til jeres fordel.

Pris for en bryllupsplanlægger hos bryllupsbureauet

Lad os starte helt fra starten. Bryllupsplanlægning, et par og bryllupsplanlægger imellem, er et tillidsforhold. Derfor starter vi altid med et uforpligtende møde hos os. Her snakker vi lidt løst, og lære hinanden en smule at kende. Stille, men sikkert bevæger samtalen sig ind på Jeres helt store dag – brylluppet Vi gennemgår en masse af de store spørgsmål, såsom:

– Budget
– Lokation
– Antal
– Tema
– M.v.

Her skal vi også finde ud af, om det er grundlag for et videre samarbejde. I skal føle jer trygge ved os – og vi skal føle, at vi kan gøre Jeres vision til virkelighed. Nu starter arbejdet for alvor. Vi tager en opstartspris/reservationsgebyr på 5.000,- (incl moms).
Dette reservere datoen, samt sikre løn. Og nu til det sjoveste.

Pris bryllupsplanlægning = næsten gratis:

Ja, du læste skam rigtigt. Hos bryllupsbureauet, har vi valgt – at jeres oprindelige budget, er det vi skal arbejde med, og for. Hvis Jeres bryllupsbudget er 120.000,-, så gør vi det til vores fineste opgave, at holde os indenfor dette. Dette inkluderer også vores løn. Et bryllupsbudget kan altid skride, da mange glemmer bittesmå detaljer, der hurtigt kan løbe op. Hos bryllupsbureauet skal det være muligt, at kunne købe og leje alt til jeres bryllup, så alt er samlet ét sted. Ønsker man hjælp til enkeltstående opgaver, så har vi en fast timepris på 400,- En fast pris kan aftales, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag.

Frieri

999,- Fra pris

Planlægning

5000,- Opstartsgebyr

Toastmaster

2499,- Fra pris