Maden er et af de helt store samlingspunkter, og dette gælder naturligvis også til et bryllup.
For nogle par, er maden uhyre vigtig, mens den for andre betyder nær så meget.

Når vi planlægger et bryllup sammen med det kommende par, har fundet den perfekte lokation – skal vi derefter finde ud af hvad der kan lade sig gøre mht bryllupsmenuen.
Nogle steder tillader nemlig ikke at der laves varm mad – dér vil vi kontakte flere af vores samarbejdspartnere indenfor cateringbranchen, og sammen med dem, finde en fantastisk bryllupsmenu, der får parret til at skulle synke mundvandet en ekstra gang.
Ved et hotel/slotsbryllup er der typisk den fulde pakke – og dér vil vi være i kontakt med stedets køkkenchef, og sørge for at alt forløber som planlagt. Der kan pludselig være en gæst der kommer i tanke om, at han/hun forresten er laktoseintollerant.

Men, ved de fleste af de skønne bryllupper vi laver, vil det være på en lokation, hvor der er køkken til rådighed. Ikke altid et stort industrikøkken, men et hvor varm og kulinariske retter kan komme til.
Her vil det være vores virksomhed Privatkok der kokkerer til den helt store guldmedalje.
Fordelen ved dette er mange:

– Ingen mad i varmekasser
– Folk kan følge med i processen, mens der bliver fortalt historier
– Det er mere lukrativt med private kokke
– Personligheden og nærværet, med private kokke der præsenterer

Hos Privatkok køres der ikke med faste menuer, men ligesom med alt andet, planlægges den i tæt samarbejde med parret.
Men, hvordan kan en bryllupsmenu så ud? 
Det kunne f.eks være således

Forret:
Mosaik af laks rullet i støv, gelé på syltet agurk, radis, crutons, syrlig mayo og havens urter

Hovedret:
Rosastegt amerikansk culotte, grov puré på ærter, confiteret kartoffel, brændt løg, årstidens grønt samt kraftig rødvinsglacé

Dessert:
Nye jordbær, hvid chokolade/lime mousse, karamel og brachetto-sirup

Natmad:
Byg-selv flæskestegssandwich

Kontakt os endelig, så hjælper vi også med Jeres bryllup.