Lej en toastmaster

Lej en toastmaster der koordinere jeres bryllupsdag til perfektion

Jeres bryllupsdag vil for altid være én af de største dage i jeres liv. Hyr BryllupsBureauet til at hjælpe jer med at koordinere dagen med lej en toastmaster, og vi sørger for at I får en perfekt dag.

En toastmaster har stor betydning for jeres bryllupsdag. Men det kan ske at I enten ikke kender en person der kan/vil håndtere opgaven, eller blot ikke ønsker interne gnidninger blandt familiemedlemmer og venner. I så fald kan det være en ideel løsning at benytte vores lej en toastmaster koncept. Alle vores toastmastere er professionelle og har prøvet opgaven adskillige gange før.

Lej en toastmaster til alle de traditionelle opgaver

Som brudepar er I bryllupsfestens ultimative kransekagefigur. Det er også sådan det skal være. Men jeres toastmaster er kagestativet under jer, der får hele festen til at forløbe gnidningsfrit og sørge for at gæsterne er med hele vejen.

Benytter I jer af vores lej en toastmaster service, sørger vi for at jeres udvalgte toastmaster har den perfekte karakteristika til jobbet og lige netop jeres fest. Toastmasteren skal være en person med både charme og overblik samt én, der udgyder respekt, ikke har noget imod at tale til store forsamlinger og er struktureret. Det er en stor opgave at stå med, men vi sørger for at det bliver en opgave, der klares til perfektion.

En toastmaster står blandt andet for:

•At tage imod gæsterne ved kirken og sørge for at de sætter sig på den rigtige side af kirkegangen

•At byde velkommen til bryllupsfesten, og give almen info til indbudte gæster og sørge for at hjælpe folk til deres pladser

•At sikre en gnidningsfri kommunikation med de som er med til at skabe jeres perfekt bryllup, herunder musikere, kokke, tjenere etc.

•Sikre at tidsplanen for aftenen bliver overholdt, så I ikke skal danse brudevals klokken fire om morgenen

•Arrangere taler og sange i korrekt rækkefølge og på passende tidspunkter. Det er tradition at brudens far eller mor taler først, derefter gommen og derefter normalt en brudepige/forlover

•Evt. koordinere gaver (kaldes også gavekoordinator).

Lej en toastmasters opgaver starter allerede før festen

Jeres toastmaster er med jer hele vejen, og vil sikre at jeres bryllupsdag forløber til perfektion. Vi sørger for at alle jeres gæster kan komme i kontakt med os 24/7, koordinerer gaver (så I ikke får 6 ens blendere), koordinere tidsplan, taler og generel kommunikation alle parter imellem.

Under en bryllupsfest kan der nemt opstå akutte situationer, og pludselige ikke-planlagte indslag på blot 2-3 min. kan udløse alarmer i køkkenet – den varme mad er nu kun lun, og den syrlige sorbet er begyndt at smelte og kokkene river sig i håret. Vi har stor erfaring med at skære igennem når det gælder, og kunne handle på sekunder, så vi tager stressen af jeres skuldre, og sørger for, at I intet bemærker, og at jeres gæster er bekendt med forløbet.

Ring eller skriv, og hør meget mere om vores toastmaster-service.

Pris for denne service er 5.499,- alt inkl.

Vi sørger for taler fra familie og venner bliver holdt.

Er der skrevet sange, sørger vi for de kommer i den rigtige rækkefølge.

Eventuel underholdning til festen sørger vi for. 

Bestil toastmaster

Vidste du at...

Hold musen over

95% af alle brudepar får en bedre oplevelse, hvis de har en toastmaster